Szál lezárva 
 
A téma értékelése:
  • 0 Szavazatok - 0 Átlag
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MK és phpBB3 oldalon belül
2008-01-11, 21:42
Üzenet: #1
MK és phpBB3 oldalon belül
:y_hi_3:

Találtam egy telepítést phpBB2-höz, de a phpBB3-nak nem teljesne ugyanazok a fájlai, sőt, egyik sem találtam meg Big Grin Valaki nem tudja, hogyan kell beletenni az oldalba a fórumot? Nagyon köszi!
Szerző üzeneteinek keresése
2008-01-11, 21:52
Üzenet: #2
 
sEcret Írta::y_hi_3:

Találtam egy telepítést phpBB2-höz, de a phpBB3-nak nem teljesne ugyanazok a fájlai, sőt, egyik sem találtam meg Big Grin Valaki nem tudja, hogyan kell beletenni az oldalba a fórumot? Nagyon köszi!

Az admi panelen (mkportál) beállítod, hogy a fórum a portálon belül jelenjen meg, majd módosítod a következő fájlt:

includes/functions.php

Keresd meg:

PHP Kód:
if ($config['gzip_compress'])
    {
        if (@
extension_loaded('zlib') && !headers_sent())
        {
            
ob_start('ob_gzhandler');
        }
    } 


alá másold be a következőt:

PHP Kód:
//added from MKportal
    
ob_start();
// End added 

Keresd meg ezt a részt:

PHP Kód:
$template->display('body');

    
garbage_collection(); 

Alá másold be:

PHP Kód:
//added from MKportal
if (strpos($_SERVER['REQUEST_URI'], '/adm/') === false) {
    
define 'IN_MKP');
    require_once 
"../mkportal/include/PHPBB3/php_out.php";
    
mkportal_board_out();
}
//end added 

Természetesen készíts biztonsági másolatot a fájlról.
2008-02-27, 22:30
Üzenet: #3
 
Én így csináltam, de nekem a portál fölé rakta be a fórumot, mit rontottam el?
Szerző üzeneteinek keresése
2008-02-28, 00:13
Üzenet: #4
 
A fórum sablonja van beállítva a portálhoz is? Milyen sablont használsz a fórumhoz?
2008-02-28, 17:41
Üzenet: #5
 
1) be van állítva
2) thor sablont
Szerző üzeneteinek keresése
2008-02-28, 18:05
Üzenet: #6
 
A fórum alapértelmezett sablonjával próbáltad? ha azzal jó akkor a sablonnal van a gond.
2008-02-28, 22:28
Üzenet: #7
 
akármelyik sablonnal nézem a fórumot a portál fölé rakja...
Szerző üzeneteinek keresése
2008-02-29, 00:26
Üzenet: #8
 
Biztos, hogy nem hibáztál a fájlmódosításkor? Esetleg töltsd fel újra a functions.php-t a phpbb3 telepítő csomagból és végezd el újra a módosítást. Nem félreérteni, nem hü**ének nézlek csak akinél eddig ez a probléma fellépett mindig az volt a vége, hogy rosszul módosították a fájlt.

Esetleg még ellenőrizd le a config-ban, hogy a

$FORUM_VIEW értékét. Elvileg 1-nek kell lennie.
2008-02-29, 17:22 (Üzenet szerkesztésének időpontja: 2008-02-29 - 17:24. Szerkesztette: DjSada.)
Üzenet: #9
 
egyszer:

// flush the content, else we get a white page if output buffering is on
if ($config['gzip_compress'])
{
if (@extension_loaded('zlib') && !headers_sent())
{
ob_start('ob_gzhandler');
}
}

//added from MKportal
ob_start();
// End added

kétszer:

$template->display('body');

garbage_collection();

//added from MKportal
if (strpos($_SERVER['REQUEST_URI'], '/adm/') === false) {
define ( 'IN_MKP', 1 );
require_once "../mkportal/include/PHPBB3/php_out.php";
mkportal_board_out();
}
//end added

exit_handler();
}

harmadszor:

$FORUM_PATH = "phpbb3";
$FORUM_VIEW = "1";
$PORTAL_VIEW = "0";
$FORUM_CD = "1";
$FORUM_CS = "1";
$SITE_NAME = "MKPortal";
$SITE_URL = "http://127.0.0.1/mkpc";
$ADMIN_PATH = "admin";
$MK_TEMPLATE = "Forum";
$MK_LANG = "English";
$MK_EDITOR = "HTML";
$MK_BOARD = "PHPBB3";
$MK_TIMEDIFF = "0";
$MK_OFFLINE = "0";
$MK_DISABLEGZIP = "0";
$MK_PORTALWIDTH = "780";
$MK_COLUMNWIDTH = "140";
$MK_DISABLENAV = "0";
$MK_LOADLEFTC = "1";
$MK_LOADRIGHTC = "1";
$MK_UNLOADLEFTF = "0";
$MK_UNLOADRIGHTF = "0";


Mi lehet, mert így néz ki: http://www.vestaklub.hu/forum/index.php
Az mkportál van alul és felette a fórum
Szerző üzeneteinek keresése
2008-02-29, 17:33
Üzenet: #10
 
Próbáld meg azzal a functions.php-vel amit csatoltam. Ha azzal sem működik akkor rákérdezek neked az angol oldalon hátha valaki találkozott ilyen hibával.
Szál lezárva 


Hasonló témák...
Téma: Szerző Válaszok: Megtekintések: Utolsó üzenet
  Mkportal és phpBB3 fórum együtt Debora 17 5,241 2008-02-20 15:25
Utolsó üzenet: Guest
  Külső oldal, lapon belül fabi 4 2,062 2008-01-04 11:36
Utolsó üzenet: fabi

Fórumra ugrás:


Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég

Kapcsolat | WeboldalKészítés Fórum | Vissza a lap tetejére | Vissza a tartalomhoz | Könnyített (Archív) Mód | RSS Hírforrás