Szál lezárva 
 
A téma értékelése:
  • 0 Szavazatok - 0 Átlag
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Google hirdetés beillesztése
2007-09-03, 12:27
Üzenet: #1
Google hirdetés beillesztése
Letöltöttem EZT. Felraktam, de sehogy se akar összejönni.
Mikor engedélyezem a google hirdetést, mysql hiba jön Sad
2007-09-03, 12:49
Üzenet: #2
 
Pontosan milyen hibát ír ki? Még nem próbáltam ezt a modot de gyanítom, hogy az a probléma, hogy még nem lett frissítve. A v1.1.2b előtti mkportál verziókban az mkportal mappában volt az admin.php fájl, az új verzióban viszont ez a fájl át lett helyezve az admin mappába és átlett nevezve index.php-ra. Általában ez a gond a modokkal mert még a nagy része nem lett frissítve.

Elsőre azt tudom javasolni, hogy nyisd meg a fájlokat és keress rá az admin.php-ra ha találsz ilyet nevezd át index.php-ra. Utána meglátjuk. majd megpróbálok én is rákukkantani a modra.
2007-09-03, 12:51
Üzenet: #3
 
admin.php-t nem találtam. mindjárt megnézem az index.php-t
2007-09-03, 13:03
Üzenet: #4
 
a banner felett ezt írja:

Kód:
Warning: mysql_fetch_object(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/virtual/motoportal.hu/htdocs/mkportal/templates/Forum/tpl_main.php on line 216

ha pedig engedélyezem, akkor meg ezt:

Kód:
ERROR: Database error.
Cannot execute the query: SELECT * FROM mkp_google
MySql Error returned: Table 'motoportal.mkp_google' doesn't exist
MySql Error code: 1146
2007-09-03, 16:46
Üzenet: #5
 
ok,

Nyisd meg a ad_google.php fájlt és keresd meg a következő sort:

Kód:
<form action=\"admin.php?ind=ad_google&op=save_main\" method=\"post\" name=\"save_main\" id=\"save_main\">
Írd át így:

Kód:
<form action=\"index.php?ind=ad_google&op=save_main\" method=\"post\" name=\"save_main\" id=\"save_main\">
Ugyanitt keresd meg a következőt:

Kód:
Header("Location: admin.php?ind=ad_google&mode=saved");
Írd át így:

Kód:
Header("Location: index.php?ind=ad_google&mode=saved");
Ezután az ad_hack.php fájlt.Keresd meg a

Kód:
<form action=\"admin.php?ind=ad_hack&op=save_main\" method=\"post\" name=\"save_main\" id=\"save_main\">
írd át erre:

Kód:
<form action=\"index.php?ind=ad_hack&op=save_main\" method=\"post\" name=\"save_main\" id=\"save_main\">
ugyanitt:

Kód:
Header("Location: admin.php?ind=ad_hack&mode=saved");
írd át erre:

Kód:
Header("Location: index.php?ind=ad_hack&mode=saved");
Telepítés során amikor az ad_menu.php-t kell módosítanod hozzá kell adnod ezt a két sort:

Kód:
<tr><td width=\"100%\" class=\"tdblock\"><img src=\"$this->images/frec.gif\" align=\"left\" alt=\"\" />&nbsp;<a class=\"uno\" href=\"$this->mkurl/admin.php?ind=ad_google\">{$this->lang['google']}</a></td></tr>
<tr><td width=\"100%\" class=\"tdblock\"><img src=\"$this->images/frec.gif\" align=\"left\" alt=\"\" />&nbsp;<a class=\"uno\" href=\"$this->mkurl/admin.php?ind=ad_hack\">{$this->lang['hack']}</a></td></tr>
A fenti helyett ezt add hozzá:

Kód:
<tr><td width=\"100%\" class=\"tdblock\"><img src=\"$this->images/frec.gif\" align=\"left\" alt=\"\" />&nbsp;<a class=\"uno\" href=\"index.php?ind=ad_google\">{$this->lang['google']}</a></td></tr>
<tr><td width=\"100%\" class=\"tdblock\"><img src=\"$this->images/frec.gif\" align=\"left\" alt=\"\" />&nbsp;<a class=\"uno\" href=\"index.php?ind=ad_hack\">{$this->lang['hack']}</a></td></tr>
Elvileg így már működnie kell

ja és persze ha már telepítetted akkor a régi guglés táblákat töröld az adatbázisból.
2007-12-26, 09:34
Üzenet: #6
 
igaz, hogy most nem google-s hirdetés, de hasonló hozzá. olyan kérdésem lenne, hogy ennek:
Kód:
<iframe width="120" height="240" marginwidth="0" marginheight="0" frameborder="0" scrolling="no" style="vertical-align: top; padding: 0;" src="http://ad-3.adsway.eu/show.php?adsway=a7514629620012002404800ff0000000080006b737effffff4800ff000000008​0006b737eedeff5"></iframe>
hogy lehet blokkot létrehozni? mert amikor csinálok neki egyett, akkor előnézetbe látszik, de ha aktiválom, akkor meg nem látszik a főoldalon Sad

előre is köszi
2007-12-26, 10:45
Üzenet: #7
 
akee Írta:igaz, hogy most nem google-s hirdetés, de hasonló hozzá. olyan kérdésem lenne, hogy ennek:
Kód:
<iframe width="120" height="240" marginwidth="0" marginheight="0" frameborder="0" scrolling="no" style="vertical-align: top; padding: 0;" src="http://ad-3.adsway.eu/show.php?adsway=a7514629620012002404800ff0000000080006b737effffff4800ff000000008​0006b737eedeff5"></iframe>
hogy lehet blokkot létrehozni? mert amikor csinálok neki egyett, akkor előnézetbe látszik, de ha aktiválom, akkor meg nem látszik a főoldalon Sad

előre is köszi
próbáld meg az adminban az editort átállítani html-ről bbcode-ra és utána hozd létre a blokkot.
2007-12-26, 10:54
Üzenet: #8
 
és azt hol tudom? mert nem látok ilyet, hogy bbcode-ra átállítás
2007-12-26, 11:00
Üzenet: #9
 
Portál admin => Általános beállítások => szerkesztő
2007-12-26, 11:03
Üzenet: #10
 
köszi!

király, így működik Smile
Szál lezárva 


Fórumra ugrás:


Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég

Kapcsolat | WeboldalKészítés Fórum | Vissza a lap tetejére | Vissza a tartalomhoz | Könnyített (Archív) Mód | RSS Hírforrás