Új válasz 
 
A téma értékelése:
  • 0 Szavazatok - 0 Átlag
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
fórum beillesztése oldalba
2010-07-26, 18:38 (Üzenet szerkesztésének időpontja: 2010-07-26 - 18:40. Szerkesztette: atomjani.)
Üzenet: #1
fórum beillesztése oldalba
Egy olyan problémával állok szembe, amiben remélhetőleg tudtok tippet adni a megoldásra.
Tehát van egy kezdolap.php fájl. A tartalma a következő:
PHP Kód:
<?php 
include 'footer.php'
?>
<?php
include 'portal.php';
?>
Ha csak a portal.php van beincludolva, akkor nincs probléma. Sőt akkor sem, hogyha utána rakom a footer részt. De ha előtte van, akkor a képen látható hiba jön elő. A footer html kódot tartalmaz, pontosabban egy banner kódját.
   
Nekem fontos lenne megoldanom ezt, mert egy olyan saját készítésű cms-be akarom beilleszteni, amelyiknek van felül és oldalt menürendszere.
Ezt a hírek számára akarom megcsinálni, azért is lenne beillesztve a portál rész.
Szerző weblapjának megtekintése Szerző üzeneteinek keresése
Válasz idézéssel
2010-07-26, 20:07
Üzenet: #2
RE: fórum beillesztése oldalba
Valahol a

<?php

előtt html van. Szedd ki, az okozza a hibát.
Szerző weblapjának megtekintése Szerző üzeneteinek keresése
Válasz idézéssel
2010-07-26, 20:47
Üzenet: #3
RE: fórum beillesztése oldalba
Sajnos kell html tartalom előtte.
Ez Mybb 1.6 béta verzió már.
Gondolkoztam és magát a fórumot kell átszabni teljesen olyanra, ahogy a cms néz ki. A header és az oldalsó sidebox lesz külön kihívás, hogy teljesen azt a látszatot keltse, mintha a fórum és a portal a cms rendszer része. Ha eljutok idáig vagy elakadok, akkor írni fogok. Esetleg ha van ennél egyszerűbb megoldás, akkor arra is kíváncsi lennék.
Esetleg ha a fórum php fájljaiba szúrom be a dolgokat include segítségével, akkor az jobb megoldás? Biztos lenne itt is sok probléma.
Az iframe megoldásra is gondoltam, de sajnos sok szempontból nem praktikus. Pedig pont hasonló eredményt akarok. Sőt nem töltödne be minden feleslegesen.
Szerző weblapjának megtekintése Szerző üzeneteinek keresése
Válasz idézéssel
2010-07-26, 21:02
Üzenet: #4
RE: fórum beillesztése oldalba
Azért kapod a headers already sent hiba üzenetet mert a <?php

előtt html van.
Szerző weblapjának megtekintése Szerző üzeneteinek keresése
Válasz idézéssel
Új válasz 


Hasonló témák...
Téma: Szerző Válaszok: Megtekintések: Utolsó üzenet
  fórum engedélyek Harcos 6 2,141 2010-11-19 10:11
Utolsó üzenet: zsulboy
  Fórum költözés hiba józsef 22 5,719 2010-11-10 09:23
Utolsó üzenet: zsulboy
  Fórum belső linkek sherif 4 1,518 2010-09-12 12:35
Utolsó üzenet: sherif
  Fórum visszaállítás Harcos 5 1,313 2009-10-29 18:41
Utolsó üzenet: Harcos
  fórum visszaállítás mentésből sherif 11 2,850 2009-10-13 09:58
Utolsó üzenet: Tib

Fórumra ugrás:


Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég

Kapcsolat | WeboldalKészítés Fórum | Vissza a lap tetejére | Vissza a tartalomhoz | Könnyített (Archív) Mód | RSS Hírforrás