Új válasz 
 
A téma értékelése:
  • 0 Szavazatok - 0 Átlag
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A fórum beépítése a weboldalba.
2009-02-19, 02:16
Üzenet: #1
A fórum beépítése a weboldalba.
Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan kell beépíteni a fórumot a már meglévő weboldalamba? Gyakorlatilag a fórum fölé szeretném tenni a logómat és a menümet. Csak azt nem tudom, mennyire lehet belenyulni a fórum forráskódjába. Meg ahogy láttam a css fájl sem a szokásos hanem valahonnan kiveszi az infókat. Márpedig nekem a többi aloldalamnak van egy külön css fájlja.

Ezenkívül azt is jó lenne megoldani, hogy a legfrissebb topikok címei bekerüljenek a főoldalra. De önmagában is jó lenne egy legfrissebb topikok box.

Köszi a segítséget.
Szerző üzeneteinek keresése
Válasz idézéssel
2009-02-19, 08:25
Üzenet: #2
RE: A fórum beépítése a weboldalba.
Itt van egy leírás a weboldalba történő beágyazásról: http://community.mybboard.net/thread-6190.html

Azt hiszem van egy tutorial vagy mod a legfrissebb hozzászólások kijelzésére is.
Szerző weblapjának megtekintése Szerző üzeneteinek keresése
Válasz idézéssel
2009-02-19, 15:10 (Üzenet szerkesztésének időpontja: 2009-02-19 - 15:40. Szerkesztette: mooncreator.)
Üzenet: #3
RE: A fórum beépítése a weboldalba.
(2009-02-19 08:25)tommy Írta:  Itt van egy leírás a weboldalba történő beágyazásról: http://community.mybboard.net/thread-6190.html

Azt hiszem van egy tutorial vagy mod a legfrissebb hozzászólások kijelzésére is.

Köszi szépen!
(2009-02-19 08:25)tommy Írta:  Itt van egy leírás a weboldalba történő beágyazásról: http://community.mybboard.net/thread-6190.html

Az baj, hogy ez a topik a logines beágyazásról szól. Én csak azt szeretném megcsinálni, hogy a MYbb fórumon felett legyen a menüm mint pl. a http://community.mybboard.net/ oldalon. Ott a fix menü és a logó és alatta van a Mybb fórum. Pontosan így szeretném én is megcsinálni.

Hm van egy ötletem.

Van egy menu div (<div class="menu"> ... </div>). Ha ezt átírom akkor nem lesz gond szerinted? Ide tudnám rakni a főoldalam menüjét.
Ahha már látom mi a gond. Az index.php-ban semmi html nincs. Így nem is tudom átírni. Valami másik file-ban van elrejtve ez a menu csak tudnám hova. Smile

És ha egyszerűen a fórum index.php-jét bemásolom egy html dokumentumba akkor mi történik? Smile
Szerző üzeneteinek keresése
Válasz idézéssel
2009-02-19, 17:24
Üzenet: #4
RE: A fórum beépítése a weboldalba.
Még nem próbáltam de sztem elég a header és a footer templatet szerkeszted. Oda beszúrod az oldalad fejlécét és a láblécét ha akarod.
Szerző weblapjának megtekintése Szerző üzeneteinek keresése
Válasz idézéssel
2009-02-19, 18:39 (Üzenet szerkesztésének időpontja: 2009-02-19 - 19:11. Szerkesztette: mooncreator.)
Üzenet: #5
RE: A fórum beépítése a weboldalba.
(2009-02-19 17:24)tommy Írta:  Még nem próbáltam de sztem elég a header és a footer templatet szerkeszted. Oda beszúrod az oldalad fejlécét és a láblécét ha akarod.

Jaja megtaláltam a header részt és átírtam. Meg írtam hozzá új css tagokat a global.css-be. Most már alakul a a dolog.
Na jöttek a gondok Smile Firefoxban minden ok. De ha Internet Explorerben nyitom meg az oldalt akkor kiír egy rakás hibaüzenetet az oldal fölé. Így kezdődik: "A következő figyelmeztetések merültek fel: " azután jön egy nagy doboz tételesen felsorolva a hibákat. Valaki látott már hasonlót? Nem igazán tudom mit kezdjek ezzel.
Egyébként bejelentkezésnél eltűnik, de kijelentkezésnél megint előjön. Ha frissitek az oldalon akkor is eltűnik. És valószínűleg a MYBB írja ki. Valahol be lehet állítani, hogy ne írja ki a hibaüzeneteket?
Szerző üzeneteinek keresése
Válasz idézéssel
2009-02-19, 19:13
Üzenet: #6
RE: A fórum beépítése a weboldalba.
Pontosan mi a hibaüzenet?
Szerző weblapjának megtekintése Szerző üzeneteinek keresése
Válasz idézéssel
2009-02-19, 19:42 (Üzenet szerkesztésének időpontja: 2009-02-19 - 19:54. Szerkesztette: mooncreator.)
Üzenet: #7
RE: A fórum beépítése a weboldalba.
(2009-02-19 19:13)tommy Írta:  Pontosan mi a hibaüzenet?

Kb ezt írja ki:

Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/virtualmin/home/pokerkarrier/public_html/forum/index.php:1) - Line: 1536 - File: inc/functions.php PHP 5.2.0-8+etch13 (Linux)

[PHP] errorHandler->error
/inc/functions.php 1536 header
/inc/class_session.php 365 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
/global.php 56 session->init
/index.php 18 require_once

Nagyon megköszönném ha tudnál segíteni, mert lassan kikészít. Már kipróbáltam, hogy visszaállítom amiket beírtam de ugyanaz...

Végül is rájöttem, hogyha kitörlöm a "php_warnings" tartalmát akkor nem írja ki. Viszont jó lenne tudni, hogy mi a hiba.
Szerző üzeneteinek keresése
Válasz idézéssel
2009-02-19, 20:33
Üzenet: #8
RE: A fórum beépítése a weboldalba.
Módosítottad az index.php-t?

Ez a hibaüzi akkor szokott jelentkezni ha a header elé valamilyen output kerül. nem lehet ott sem php sem html.
Szerző weblapjának megtekintése Szerző üzeneteinek keresése
Válasz idézéssel
2009-02-20, 01:25 (Üzenet szerkesztésének időpontja: 2009-02-20 - 01:32. Szerkesztette: mooncreator.)
Üzenet: #9
RE: A fórum beépítése a weboldalba.
(2009-02-19 20:33)tommy Írta:  Módosítottad az index.php-t?

Ez a hibaüzi akkor szokott jelentkezni ha a header elé valamilyen output kerül. nem lehet ott sem php sem html.

Egyszer beleírtam valamit az index.php-ba de aztán kitöröltem.
Azóta csak a admin KP-ban módosítottam a Headert, meg a global css-t.

Most így néz ki a Header nálam:

PHP Kód:
<div id="container">


<
a name="top" id="top"></a>

    <
div id="fejlec">
    <
br>
    <
br>
    <
br>

<
a style="color: yellow; text-decoration: underline;" href="index.html#ingyenpokerpenz">Ingyen 50póker pénz</a>, nyerő stratégiákkal.
        
Haladóknak <a style="color: yellow; text-decoration: underline;" href="pokerbonuszok/index.html#savvyutmutato">extra pénzek</a
        
First Deposit bónuszok mellé, <a style="color: yellow; text-decoration: underline;" href="pokerbonuszok/index.html#toplista">póker bónusz toplista</a>. 
        
Akár 200rakeback.
    
        
    
        <
ul id="menum">
    
            <
li><strong><a href="/">Pókerkarrier</a> </strong></li>
            <
li><strong><a href="../ingyenpoker">Ingyen póker</a> </strong></li>
            <
li><strong><a href="../pokerbonuszok">Póker bónuszok</a> </strong></li>
            <
li><strong><a href="../forum">Fórum</a> </strong></li>
            <
li><strong><a href="../pokercikkek">Póker cikkek</a> </strong></li>
            <
li><strong><a href="../pokerstrategia">Póker stratégia</a></strong> </li>
            <
li><strong><a href="../pokereszkozok">Póker eszközök</a></strong> </li>
            <
li><strong><a href="../mooncreator">Bemutatkozás</a></strong></li>
            
        </
ul>
    
    </
div>
        
            

<
div id="header">
            <
div class="menu">
                <
ul>
                    <
li><a href="{$mybb->settings['bburl']}/search.php"><img src="{$mybb->settings['bburl']}/{$theme['imgdir']}/toplinks/search.gif" alt="" title="" />{$lang->toplinks_search}</a></li>
                    <
li><a href="{$mybb->settings['bburl']}/memberlist.php"><img src="{$mybb->settings['bburl']}/{$theme['imgdir']}/toplinks/memberlist.gif" alt="" title="" />{$lang->toplinks_memberlist}</a></li>
                    <
li><a href="{$mybb->settings['bburl']}/calendar.php"><img src="{$mybb->settings['bburl']}/{$theme['imgdir']}/toplinks/calendar.gif" alt="" title="" />{$lang->toplinks_calendar}</a></li>
                    <
li><a href="{$mybb->settings['bburl']}/misc.php?action=help"><img src="{$mybb->settings['bburl']}/{$theme['imgdir']}/toplinks/help.gif" alt="" title="" />{$lang->toplinks_help}</a></li>
                </
ul>
            </
div>
            <
hr class="hidden" />
            <
div id="panel">
                {
$welcomeblock}
            </
div>
        </
div>        
<
hr class="hidden" />
        <
br class="clear" />
        <
div id="content">
            {
$pm_notice}
            {
$bannedwarning}
            {
$bbclosedwarning}
            {
$unreadreports}
            <
navigation>
            <
br /> 

A "fejlec Div-et tettem be én és a hozzátartozó ID-ket beírtam a global.css-be.
Ez így jó? Műküdni működik. Smile
Szerző üzeneteinek keresése
Válasz idézéssel
2009-02-20, 09:19
Üzenet: #10
RE: A fórum beépítése a weboldalba.
Megnéztem az oldalad sztem pöpec.
Szerző weblapjának megtekintése Szerző üzeneteinek keresése
Válasz idézéssel
Új válasz 


Hasonló témák...
Téma: Szerző Válaszok: Megtekintések: Utolsó üzenet
  fórum engedélyek Harcos 6 1,734 2010-11-19 10:11
Utolsó üzenet: zsulboy
  Fórum költözés hiba józsef 22 4,483 2010-11-10 09:23
Utolsó üzenet: zsulboy
  Fórum belső linkek sherif 4 1,142 2010-09-12 12:35
Utolsó üzenet: sherif
  fórum beillesztése oldalba atomjani 3 1,160 2010-07-26 21:02
Utolsó üzenet: tommy
  Fórum visszaállítás Harcos 5 1,111 2009-10-29 18:41
Utolsó üzenet: Harcos

Fórumra ugrás:


Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég

Kapcsolat | WeboldalKészítés Fórum | Vissza a lap tetejére | Vissza a tartalomhoz | Könnyített (Archív) Mód | RSS Hírforrás