Üdvözöllek, Vendég! Regisztráció

A téma értékelése:
Rétegezett | Lineáris
Ingyenes tárhelyek weboldalainkhoz
2015-01-02, 14:50,
#1
Ingyenes tárhelyek weboldalainkhoz
Üdv,

Szerintem hozzátartozna egy ilyen fórumhoz ingyen használható, vagy fizetős tárhelyek összegyűjtése, értékelése is, de ilyen témát nem találtam, ezért nyitottam egyet.

Illetve már hozzá is dobnék egy-et a listához.

http://twebhosting.tk

Lehet kissé önreklám is, de ingyenes szolgáltatást is üzemeltetek rajta. Van pár éves tapasztalatom ilyesmikben és pár napja úgy döntöttem, hogy én is elkezdek ezzel foglalkozni.

Jelenleg 100MB-ot adok 1-1 domainhez. Persze ott lehet a kérdés, hogy ingyen, akkor miért jó az nekem. Az ingyenes tárhelyeken egy kis reklámfelület jelenik meg autómatikusan. Nem framek mint az egyik nagy magyar szolgáltatónál. Nem emlékszem a nevére. Csak egy banner.

Ezen kívűl korlátlan számú ingyenes tárhelye lehet bárkinek, illetve az adatforgalom nincs korlátozv. PHP,SQL, CGI, FTP, webmail, stb...

Bérelt cloud szerveren fut a tárhelyszolgáltatás, nem valószínű, hogy lesznek leállások.
Válaszol
2015-01-03, 18:32,
#2
RE: Ingyenes tárhelyek weboldalainkhoz
Hali

Engem azért aggaszt a TK-s ingyenes domain.És most belenéztem a fórumodba is, és egyből van egy elégedetlen ügyfél, akiből kitőrt a kultúra.Confused
Válaszol
2015-01-03, 19:35,
#3
RE: Ingyenes tárhelyek weboldalainkhoz
Helló,

Épp most néztem rá a fórumra én is. Lehet, hogy csak irigykedik, mert kb 10 év webfejlesztői tapasztalattal a hátam mögött neki mertem állni egy ilyen projektnek.

A .tk domain sem örökké ingyenes ám. Ahogy látom a második év után elég kemény ára van neki, illetve ha most akartam volna 2, vagy több évre lefoglalni még drágább mint egy com-os.

Régen én is ingyenes tárhelyeken kezdtem el tevékenykedni. Volt is egy nagyon jó az extra.hu tárhely, ami sajnos megszűnt. Ha lesz valami kis forgalma ennek a szolgáltatásnak én is szeretnék hasonlót összehozni. Korábban fájlmegosztót már üzemeltettem és elég látogatott volt, csak oda sokkal erősebb szerverek kellettek. Az havi 40e ft-omba került és nem is volt elég hozzá. Ez most egy sokkal kisebb erőforrásokat igénylő projekt, így bízom a sikerében mégha .tk-s domaint is használok amitől sokan félnek, nem értem miért. Főleg olyan esetben nem, ha ingyen szeretne valaki webtárhelyet magának, akkor ne panaszkodjon egy ingyenes domain miatt. Big Grin Vagy nincs igazam?
Válaszol
2015-01-03, 20:03,
#4
RE: Ingyenes tárhelyek weboldalainkhoz
A TK-s domain azért tart vissza, mert páran eljátszották már ezt.WinkTudod ha Te egy komoly projektbe gondolkozol, amitől remélsz egy kis pénzt is(reklám), akkor legalább egy fizetős domainra tedd.Az a baj az ingyenes tk-val, hogy törölhetik is akár, sokkal hamarabb mint gondolnád.WinkNe érts félre, nekem nem az ingyenes tárhelyel van gondom, habár Én már kinőttem belőle, de TK-n elég bizonytalan dolog ez szerintem.
Azért sok szerencsét a munkádhoz.
Válaszol
2015-01-03, 20:17,
#5
RE: Ingyenes tárhelyek weboldalainkhoz
Én még nem is nagyon láttam magyar oldalakat tk-s domaint használni, sőt nem is sok olyan oldalt találtam eddig a neten. Én viszont előszeretettel használom már jó ideje más oldalaimhoz. Pár perc alatt megvan, könnyű kezelni...

Egyelőre nem gondolkozok fizetős domain igénylésén. Míg nem hoz be egy fillért sem, addig elég a szerver, amiért fizetni kell. Smile
Válaszol
2015-01-03, 21:18,
#6
RE: Ingyenes tárhelyek weboldalainkhoz
Hát pedig vannak, Én is használokSmile , mióta a másik nagy ingyenes domaint elsöpörte a GoogleSmile Ingyenes TK-s domainre viszont éles oldalt sose teszek.
Volt ingyen tárhely is már tk-s domainen, nem sokat élt.Smile
Válaszol
2015-01-03, 23:29, (Üzenet szerkesztésének időpontja: 2015-01-04, 11:02. Szerkesztette: twebhosting.)
#7
RE: Ingyenes tárhelyek weboldalainkhoz
Van egy tk-s oldalam ami már kb fél éve üzemel és a google-ből is jönnek rá látogatók. Nem tapasztaltam, hogy emiatt hátrébb sorolná, vagy ne jelenítené meg...

---
No volt egy kis hiba a rendszerben. Wordpress telepítésnél 500-as hibát adott. Javítottam elvileg most már nem lesz ilyen gond.
Válaszol
« Következő régebbi | Következő újabb »


Fórumra ugrás:


Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég

Kapcsolat | WeboldalKészítés Fórum | Vissza a lap tetejére | | Könnyített (archív) mód | RSS hírforrás