Üdvözöllek, Vendég! Regisztráció

A téma értékelése:
Rétegezett | Lineáris
Válaszok
2013-04-16, 20:24,
#1
Válaszok
Sziasztok! Most több kérdésem is lenne az "új válaszokkal" kapcsolatban.
Az egyik: a témákban megjelenő új válaszok sorban, egymás után következnek. Ha már sok válasz van, de én nem az utolsóra akarok válaszolni, hanem valamelyik előzőre, akkor csak az idéz gombbal lehetséges? Sajnos akkor mindig rengeteg szöveg jelenik meg az üzenetben. Nem lehetne esetleg az új válasz gombot minden postoláshoz odailleszteni?

A másik: van-e olyan mod vagy funkció, ami kiírja, hogy kinek az üzenetére válaszoltam?

A harmadik: a fórum teljes hátterét hol tudom átszínezni? Nekem szürke maradt és a MyBB-ben nem találtam színbeállítást.(html, body)

Köszönöm a türelmet és a választ!
Válaszol
2013-04-18, 17:54,
#2
RE: Válaszok
Csak az idéz gombbal tudsz megadott hozzászólásra válaszolni. Ezzel átlátható lesz olyan szinten, hogy tudni fogják azt, hogy kinek a hozzászólására lett válaszolva + mi volt az a kérdés, vagy hozzászólás, amire válaszolva lett. Azt lehet állítani adminban, hogy mennyi hozzászólást idézzen maximum (tehát hogy ha 6-an egymás után idéznek, akkor ne mind a 6 hozzászólás kerüljön bele az új válaszba). Ez alapján már tudni fogják, hogy ki hozzászólására válaszoltál.

A teljes hátteret css-ben tudod átszínezni, a body tag-et kell keresni (chrome alatti editorral láthatod, hogy melyik részt kell átírni).
Válaszol
2013-04-25, 00:01,
#3
RE: Válaszok
Köszönöm, megpróbálom ez alapján elkészíteni. Majd mondom, milyen eredménnyel! Smile
Válaszol
« Következő régebbi | Következő újabb »


Fórumra ugrás:


Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég

Kapcsolat | WeboldalKészítés Fórum | Vissza a lap tetejére | | Könnyített (archív) mód | RSS hírforrás