Üdvözöllek, Vendég! Regisztráció

A téma értékelése:
Rétegezett | Lineáris
1.5 szállítás és utánvét
2011-07-22, 00:28,
#1
1.5 szállítás és utánvét
Sziasztok!

Abban kellene nekem segítség, hogy a jófajta magyar hülyeségnek megfelelő utánvétes szállítást hogyan lehetne összehozni?
A Magyar Posta Zrt. és a DPD a szállítási partnerek. A Posta nagyon macerásnak tűnik, úgy hogy ott csak simán ajánlott küldeményként megy a dolog, ezt gyönyörűen össze is lehet hozni a táblázatos szállítási móddal. Semmi extra nincs, csak bankkártyás fizetéssel lehet igénybe venni. A DPD Classic is táblázatos, így felraktam a "webshopapps matrix rate" modult, szépen működik ez is. Itt is csak bankkártyás fizetés van.
Most jön a cifra, létrehoztam egy "ellenőrzött" vevőcsoportot, nekik szeretném engedélyezni az utánvétet. Erre is van egy nagyon hasznos modul: "RicoNeitzel_PaymentFilter" amivel megszabhatjuk, hogy milyen vevőcsoport milyen fizetési metódust használhat. Viszont, a DPD az utánvételt értékhez köti, míg a szállítást súlyhoz. 1 darab modult találtam ami hozza az érték tartományokhoz rendelhető utánvét árat, IG CashOnDelivery viszont 1.4-nél megállt, az 1.5 frontendet hazavágja. Van valamilyen frappáns ötletetek a megoldásra?

Köszi
Slidey
Válaszol
2011-07-23, 11:46,
#2
RE: 1.5 szállítás és utánvét
Nekem is a legjobb megoldás a Cash on Delivery (én 1.4 alatt használom). Azt tudom hogy 1.5 alatt nincsenek ilyen funkciók, szóval mindenképp modullal kell megoldani. A Cash on Delivery-t például fel lehet készíteni 1.5-re, illetve ajánlom hogy nézd át a Magento-n található fórumát, hátha valaki már kérte ezt és el is küldték neki.
Válaszol
2011-07-24, 16:02,
#3
RE: 1.5 szállítás és utánvét
végül is egy másik problémából kifolyólag a downgrade mellett döntöttem, így a cash on delivery probléma megoldódni látszik. Esetleg van tapasztalata valakinek OpenERP és Magento párosításában? Öt boltot kellene egyszerre kezelni, ennek kapcsán jutottam el az OpenERP-hez, de tökéletesen alul iskolázott vagyok ERP rendszerek terén.
Válaszol
2011-07-25, 21:54,
#4
RE: 1.5 szállítás és utánvét
Keresgélni kell modulok irányában. Lehet hogy OpenERP-hez pont nincs ilyen bővítés, de ki tudja.
Válaszol
2011-07-25, 22:11,
#5
RE: 1.5 szállítás és utánvét
Laccas! Neked minden gond nélkül települt és működött a cod? 1.4.2 alatt is gondom van vele. A kosárban nem jelenik meg opcióként, a pénztár meg azonnal hiba és log.
Elképesztő, hogy mit szenvedek ezzel magento-val.
Válaszol
2012-02-05, 03:03,
#6
RE: 1.5 szállítás és utánvét
Nálam nem okozott ilyen jellegű problémát ez a modul. Illetve egyszer talán volt vele valami, de nem ez, amiről te beszélsz.
Válaszol
« Következő régebbi | Következő újabb »


Fórumra ugrás:


Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég

Kapcsolat | WeboldalKészítés Fórum | Vissza a lap tetejére | | Könnyített (archív) mód | RSS hírforrás