Üdvözöllek, Vendég! Regisztráció

A téma értékelése:
Rétegezett | Lineáris
Teljes megújulás
2010-11-03, 00:43,
#1
Teljes megújulás
Mint sokan meglepődve láthatjátok, hogy a MyBB Hungary fórum elég jelentős változásokon ment keresztül. A fórum átkerült egy másik domainre, de természetesen a régi domainen is elérhető továbbra is. (Ez most egy kicsit feladja a leckét a Google-nek is Smile).

Az összes újítás még nem lett belepakolva a rendszerbe, még a holnapi nap folyamán várható néhány design, plugin és kategória módosítás és bővítés. Egy pár hétig üzenőfal sem lesz, kicsit hagy gyarapodjanak a témák, utána azonban lesz. Smile

A modik és adminok természetesen maradtak a régiben, ugyan azokkal a jogosultságokkal, azonban nemsokára szükség lesz (reményeink szerint) újabb moderátorokra. Ezt a megfelelő időben közzé fogom tenni.

Irány előre! Smile
Válaszol
2010-11-03, 00:46,
#2
RE: Teljes megújulás
Hajrá! Smile
Tetszik hogy WordPress-es témákat is lehet nyitni. Így nem kell arra a gagyi wordpress hungary-ra menni.Big Grin
Válaszol
2010-11-03, 01:04,
#3
RE: Teljes megújulás
Na, ez állat lett. Smile
Válaszol
2010-11-03, 12:07,
#4
RE: Teljes megújulás
Király lett!
Válaszol
2010-11-03, 14:22,
#5
RE: Teljes megújulás
Frankó lett, ez már az 1.6-os?
A témából gondolva...

Mi lesz a mybb-hungary-val?
Nem lesz gond, hogy a hivatalos, magyar oldal át lett irányítva?

Ha nem ide tartozik a téma, akkor töröld nyugodtan, nem vagyok haragudós.Big Grin
Válaszol
2010-11-03, 14:24,
#6
RE: Teljes megújulás
Lehet, hogy most nem leszek szimpatikus, de nem értek egyet ezzel a koncepcióval. A Mybb támogatói fórumnak a http://www.mybb-hungary.com oldalon a helye és nem itt a többi CMS közé sűrítve. Ha jól tudom, nem véletlenül lett külön domain létrehozva a Mybb számára. Volt lehetősége ott kibontakozni. Most meg sok más CMS-sel kell együtt lennie. A saját fórumomnál is itt szúrtam el, mert azt gondoltam, hogy jó lesz az, ha annyiféle témakört egy fórumon vezetek. De az igazság az, hogy nem lehet elég jól kibontakozni. Átláthatatlan lesz, többször kell alfórumokba belekattintani és olyasmit is el kell viselni, amit az embert nem érdekli. Értem a weboldalkészítés oldal lényegét, ami több cms-sel is szeretne foglalkozni. De ugyanakkor a Mybb oldalról egy olyan részt csíptél le, ami jobban odavaló, mint ide. Ez pedig a Mybb támogatói fórum. Az átirányítás pedig nem ugyanaz. Bármikor is ránéz az ember a felső címtárba, látni fogja, hogy ez nem a Mybb hivatalos oldala.
Én csak javasolni tudom a fórum visszarakását, legalábbis a Mybb részét. A többi maradhatna itt. Azt még meg lehet oldani, hogy a Mybb oldalon a fórumban készítesz egy kategóriát és benne a cms-nek való fórumokat, ami a weboldalkészítés oldalra hivatkozik. Innen pedig egy fórum a Mybb oldalára. Tudom, Harcosnak például tökéletes így, mert ő még wordpressel is foglalkozik. De az meg nagyon nem jó, hogy a Mybb számára csak egy fórum, amikor a legtöbbünk azt mondja, hogy nincs is ennél jobb ingyenes fórum. Ha meg ez így van, akkor megérdemli, hogy a támogatói légköre a saját oldalán legyen. Ez csak az én véleményem.
Válaszol
2010-11-03, 14:54, (Üzenet szerkesztésének időpontja: 2010-11-03, 14:56. Szerkesztette: Harcos.)
#7
RE: Teljes megújulás
A sima mybb hungary-t a kutya nem látogatta.
Csak mi páran néztünk fel naponta.

Így, a többi cms társaságában legalább megvan az esély hogy fejlődjön. Az egyik legjobb fórumrendszerről van szó és így talán több emberhez juthat el.
Biztos vagyok benne hogy előbb-utóbb sokkal sikeresebb lesz az oldal és a mybb részleg is.
Válaszol
2010-11-03, 14:57, (Üzenet szerkesztésének időpontja: 2010-11-03, 15:00. Szerkesztette: Tib.)
#8
RE: Teljes megújulás
Hosszas gondolkodás után jutottam erre a döntésre. Én tudtam, hogy lesz aki ellenzi, és lesz olyan, akinek tetszeni fog az ötlet. Munkámból adódóan nap-mint-nap találkozom olyan cms-ekkel, amelyeknek nincs támogatói oldala, és igencsak megérné velük foglalkozni. Értelemszerűen azt nem tehetem meg, hogy mindegyikre külön oldalt emelek, és egyébként is csak kisebb fórumok lennének. Egységben mindig jobb. A több kisebb oldal csak egymás konkurenciája lett volna.

Mivel már van másik fórumom, ezért én is tudom, hogy túlzásba sem szabad vinni a topikok számát. Úgy gondolom, hogy eddig nincs több téma, mint bármelyik más hasonló külföldi fórumon. Az érdeklődési körök gyors elérést szolgálja a fenti egyszerű navigáció is, ami még kapni fog egy kis tupírt.

Az oldalon a fő támogatott fórum egyértelműen a MyBB, a xenForo többek között azért sem alternatíva, mivel fizetős.

Én az időre bíznám a kérdést, hogy mi lesz a dologból. Valamilyen előrelépésnek kellett már történnie, hiszen sokan szerettétek volna már. Én így döntöttem. De kövezettek meg nyugodtan...
Válaszol
2010-11-03, 15:10,
#9
RE: Teljes megújulás
Mindnkinek igazsága vagyon. Big Grin

Már csak a domain fáj egy kicsit...Smile
Válaszol
2010-11-03, 15:23,
#10
RE: Teljes megújulás
Már melyik? Természetesen a mybb-hungary.com megmarad, a főoldali portál lesz feltupírozva, valamint el lesz látva megfelelő mennyiségű segédlettel.
Válaszol
« Következő régebbi | Következő újabb »


Fórumra ugrás:


Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég

Kapcsolat | WeboldalKészítés Fórum | Vissza a lap tetejére | | Könnyített (archív) mód | RSS hírforrás