Üdvözöllek, Vendég! Regisztráció

A téma értékelése:
Rétegezett | Lineáris
Cikk-kezelő rendszer
2009-09-28, 09:49,
#1
Cikk-kezelő rendszer
A fórum elég jó, de van itt egy kis probléma.
Nemrég láttam egy oldalt, melynek volt egy Cikkek menüpontja. Mikor bejött, akkor nagyon jól csoportosítva voltak és mindegyik cikknek volt pár soros leírása. Rákattintva bejött a cikk és el lehetett olvasni. A végén mindegyik rámutatott egy témára, melynek a hozzászólásait berakta a cikk végére. Gondolom beágyazással.
Valami hasonlót akarok én is. A blog plugin majdnem jó lenne, ha átlátható lenne és sok bejegyzés ott lenne a főoldali részében. Úgy kell elképzelni, hogy vannak a cikkek számára egy külön oldal. Itt lenne egy csomó keret vagy téglalap és mindegyikben lenne egy kis kép, max 3 soros leírás, és egy tovább link. Olyan lenne, mint a bűvös kocka egyik oldala, ahol a kockák belsejében nem szín lenne, hanem az előbb leírt tartalom. Először a kategóriáknak lenne, aztán amikor egyet kiválasztunk, akkor a cikkek lennének így megjelenítve, majd az egyiket kiválasztva teljes oldalon mutatná. Az alján legalább egy linket szeretnék berakni.
A csoportok jogosultsága az, ami nagyon fontos, mert kategóriánként mindegyikhez külön csoportot akarok engedélyezni. Pl aki a fórumban az x nevű csoportba tartoznak, azok megtekinthetik bizonyos kategóriákat és azonbelül a cikkeket.
Valami ilyesmire gondoltam. Ha ezt nem lehet ingyen megoldani, akkor fizetni is hajlandó vagyok érte. Nem kell annyira profinak lenni, de ezeket tudja. Képet, linket és szöveget tudjak írni a cikkbe. A leírási részbe, abba a kis keretes téglalapba képet és szöveget. Meg azt a linket rakná be, amire kattintva elérhető a cikk. De ha a téma első hozzászólását lehetne cikkbe beágyazni és azt mutatná, akkor már az is jó. Csak alá írja be a téma elérési címét, hogy arra kattintva tudjanak írni a témába.
Válaszol
« Következő régebbi | Következő újabb »


Hasonló témák...
Téma: Szerző Válaszok: Megtekintések: Utolsó üzenet
  Reputation Manager(hírnév rendszer kiegészítés) atomjani 0 1,011 2008-11-01, 03:59
Utolsó üzenet: atomjani

Fórumra ugrás:


Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég

Kapcsolat | WeboldalKészítés Fórum | Vissza a lap tetejére | | Könnyített (archív) mód | RSS hírforrás