Üdvözöllek, Vendég! Regisztráció

A téma értékelése:
Rétegezett | Lineáris
Hol találtál rá az oldalra?
2009-03-30, 07:14,
#1
Hol találtál rá az oldalra?
Sziasztok,

Itt leírhatjátok, hogy hol akadtatok rá a MyBB oldalunkra.

Köszi
Válaszol
2009-03-30, 07:53,
#2
RE: Hol találtál rá az oldalra?
Én még anno az MkPortal.hu-ról tudtam meg, hogy lesz a mybb-nek is support oldala
Válaszol
2009-04-01, 02:18,
#3
RE: Hol találtál rá az oldalra?
Google hozott közétek Smile
A regisztrációm idején felvetett problémára kerestem a megoldást.
Válaszol
2009-06-06, 10:28,
#4
RE: Hol találtál rá az oldalra?
Atomjani fórumán bukkantam rá és ő is ajánlotta.
Válaszol
2009-06-06, 19:21,
#5
RE: Hol találtál rá az oldalra?
Engem a szükség hozott ide. Aztán a sors érdekessége hogy ma már én is üzemeltetem részben.
Válaszol
2009-06-06, 20:14,
#6
RE: Hol találtál rá az oldalra?
Én mint társadmin jöttem, remélem mások segítségére lehetek.
Válaszol
2009-06-07, 02:23,
#7
RE: Hol találtál rá az oldalra?
Hát az úgy volt, hogy mkportál magyar oldalán a fórum részében volt szó a fórumokról, ahol tommy ajánlotta az oldalt. Örülök hogy nem ragaszkodtam túlságosan más fórumhoz és hajlandó voltam kipróbálni. Az igazi változást számomra az 1.4-es változat hozta, mert ez már valóban nyújtotta szinte az összes olyan dolgot, amire szükségem van. A plugin támogatottsága is megnőtt azóta, amivel plusz dolgokat adhatunk hozzá vagy változtathatunk a fórumon.
A magyarok körében sokáig nem volt olyan népszerű, de szerintem ez már nem sokáig marad így. Főleg azért, mert komoly fejlesztések vannak mögötte és majdnem mindent tud, amit az összes többi fórum együtt. Én igényes és maximalista ember vagyok, ezért számomra ez a fórum jött be jobban.
Válaszol
2009-06-10, 13:54,
#8
RE: Hol találtál rá az oldalra?
Hát... Én is az MKPortálnak köszönhetően találtam ide, de én inkább email-ben szereztem tudomást az oldalról. Ki is próbáltam a mybb-t de nem nagyon jött be nekem, túlságosan ragaszodtam a másikhoz. Aztán mégis fogtam magam és kipróbáltam az 1.4-est, az már tetszett (bár nem tom h az 1.2 mért nem), bár még mindig nem használtam. Viszont az MKPortál úgy felidegesített egy pici hibájával ( nem lehet betűtipust változtatni, mert ha megpróbálod, onnan semmit nem tudsz csinálni a betűkkel, csak írni vagy stílust választani) , hogy fogtam és inkább mybb-vel vagyok.
Válaszol
2009-06-10, 14:01,
#9
RE: Hol találtál rá az oldalra?
(2009-06-10, 13:54)zsolti10 Írta: Hát... Én is az MKPortálnak köszönhetően találtam ide, de én inkább email-ben szereztem tudomást az oldalról. Ki is próbáltam a mybb-t de nem nagyon jött be nekem, túlságosan ragaszodtam a másikhoz. Aztán mégis fogtam magam és kipróbáltam az 1.4-est, az már tetszett (bár nem tom h az 1.2 mért nem), bár még mindig nem használtam. Viszont az MKPortál úgy felidegesített egy pici hibájával ( nem lehet betűtipust változtatni, mert ha megpróbálod, onnan semmit nem tudsz csinálni a betűkkel, csak írni vagy stílust választani) , hogy fogtam és inkább mybb-vel vagyok.

Azért nem tetszett neked a mybb 1.2-es verziója, mert az a másik fórumhoz képest még elmaradott volt. Nem hogy nem tartalmazott több funkciót, de volt ami hiányzott is belőle. Hidd el, nekem sem tetszett és az istenért sem akartam átváltani, mert sokmindenről le kellett volna mondanom. Az 1.4-es verzió viszont nagy változást hozott, így váltottam is. És azt hiszem hogy az 1.6-os verzió is jó dolgokat hoz be, amit már nagyon várok. A MyBB fejlesztői tudnak azért valamit, hogy ilyen jó rendszert össze tudott már hozni.
Válaszol
2018-08-11, 05:29,
#10
RE: Hol találtál rá az oldalra?
Véletlenül a google dobta ki eredményként, de nem tudom, hogy minek. Nincs karbantartva az oldal.
Ha elköltözött az oldal, miért nincs lezárva.
Ha nem költözött el, akkor hol vannak az adminok, moderátorok.
Egy csomó munka lenne. Le kellene zárni a témákat melyek már nem relevánsak. Új témákat kellene nyitni. Az oldalt se ártana frissíteni.
Válaszol
« Következő régebbi | Következő újabb »


Fórumra ugrás:


Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég

Kapcsolat | WeboldalKészítés Fórum | Vissza a lap tetejére | | Könnyített (archív) mód | RSS hírforrás