Üdvözöllek, Vendég! Regisztráció

A téma értékelése:
Rétegezett | Lineáris
Script
2008-09-01, 09:15,
#1
Script
Hirtelen ezt a nevet adtam a témának. Majd később átírom.

Az emberek egy része onnan szereti olvasni a témát, ahol abba hagyta. Az a baj, hogy jelezve sincs, hogy már melyik hozzászólás új a témában.
Ha egy témára feliratkozok, akkor a link pont ahhoz a szóláshoz vissz a témában, ami az első olvasatlan hozzászólás. A vb esetén is van egy link a témán belül, ami szintén az első olvasatlan hozzászóláshoz visz.
Szeretném ezt megvalósítani a fórumon belül. Tehát ha a fórumon belül rákattintok egy témára, akkor ne a téma első hozzászólásához vigyen, hanem az első olvasatlan hozzászóláshoz. Így a téma olvasását onnan lehet folytatni, ahol abba hagytuk.
Ezt meglehet oldani néhány módosítással, vagy várni kell valamelyik plugin készítőre, hogy megcsinálja? Ugyanis eddig ez az egy funkció volt, amit már jó régen hiányolok. És úgy látom hogy egy fórumnál sem alkalmazzák így.
Válaszol
2008-09-01, 09:45,
#2
RE: Script
Hát így elsőre két megoldás látszik lehetségesnek.

1. Egy teljesen új plugin készítése. (egyébként meg lehet kérdezni a hivatalos oldalon, lehet valaki már csinált ilyet)

2. Az "Új Üzenetek" menüpont módosítása, hogy ne az új üzenethez vigyen hanem az utolsó nem olvasottra.
Válaszol
2008-09-01, 11:54,
#3
RE: Script
Mármint a hivatos fórumon?
Én nem tudok úgy angolul, de megpróbálhatom. Melyik fórumba vagy alfórumba lehet ilyesmit írni?
A második módszer is elég jó, de nem helyettesíti az elsőt. De érdemes lenne kipróbálni. Viszont itt nem az utolsó belépés óta írt új üzeneteket listázza? De csak az olvasatlan üzeneteket mutatja, igaz?
Válaszol
2008-09-01, 12:44,
#4
RE: Script
megkérdezhetem neked ha gondolod?
Válaszol
2008-09-01, 13:07,
#5
RE: Script
Az jó lenne. Bár nem valószínű hogy valaki csinált ilyen plugint vagy módosítást, de ha mégis, akkor az nagyon jó lenne. A vb-nél is így működik ha jól tudom.
Válaszol
2008-09-02, 08:53,
#6
RE: Script
Gondolkodtam ezen, és igazából nem tudom, hogyan lehetne megvalósítani. a VB opciója is lényegében azt csinálja mint a mybb, megkeresi az új üzeneteket és témánként kilistázza.

A te kéréseddel viszont az a gond, hogy ahhoz a hozzászóláshoz vigyen amelyet még nem olvasott a felhasználó, viszont ez mindenkinél más.
Válaszol
2008-09-02, 09:14,
#7
RE: Script
A vb esetén ha rákattintok egy témára, akkor ő is az első hozzászóláshoz visz. Viszont van ilyen funkció a témán belül, hogy "Első olvasatlan". De lehet hogy a plugin hatására van.
A mybb-én is van valami. Ha új hozzászólás érkezik, akkor vastagbetűvé válik a téma címe. Ha felhasználóként megjegyezné, hogy mely hozzászólásnál hagyta abba, akkor sínen lennénk.
Válaszol
« Következő régebbi | Következő újabb »


Fórumra ugrás:


Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég

Kapcsolat | WeboldalKészítés Fórum | Vissza a lap tetejére | | Könnyített (archív) mód | RSS hírforrás