Üdvözöllek, Vendég! Regisztráció

Téma lezárva 
A téma értékelése:
Rétegezett | Lineáris
A belépés nem jo
2008-02-01, 17:45,
#1
A belépés nem jo
[b][b][b][b]Ha az indexröl belépek az oldalamra akkor belép.De ha másik modulra váltok akkor valamiér nem vagyok benn.A jegyezz meg be van pipálva mi lehet a baj?[/b][/b][/b][/b]:confused::confused:
2008-02-01, 18:50,
#2
 
miki Írta:[b][b][b][b]Ha az indexröl belépek az oldalamra akkor belép.De ha másik modulra váltok akkor valamiér nem vagyok benn.A jegyezz meg be van pipálva mi lehet a baj?[/b][/b][/b][/b]:confused::confused:
Jól töltötted ki az adatokat a telepítés során? Útvonal, cookie path, domain stb.
2008-02-01, 18:52,
#3
 
tommy Írta:Jól töltötted ki az adatokat a telepítés során? Útvonal, cookie path, domain stb.
(Amikor telepitetem akkor csak annyit kérdezet hogy hol van a forum és hol van az index nyelvvet is kérdzetem meg hogy hogy milyen forumot használok)jol töltötem ki A következö az oldal szlap.extra.hu
2008-02-01, 19:02,
#4
 
miki Írta:(Amikor telepitetem akkor csak annyit kérdezet hogy hol van a forum és hol van az index nyelvvet is kérdzetem meg hogy hogy milyen forumot használok)jol töltötem ki A következö az oldal szlap.extra.hu

Általában akkor van gond a loginnal ha a fórumban vagy a portálban a beállítások nem egyeznek.

Nézd meg a fórumod adminisztrációjában, hogy a fórum URL hogy van beállítva.

Ha a www is használva van, tehát pl így:

http://www.teoldalad.com/forum

akkor a $SITE_URL az mkportal/conf_mk.php fájlban így kell hogy kinézzen:

http://www.teoldalad.com

Ha nincs www használva akkor értelem szerűen nem kell sehová.

Ha átállítottad a cookie adatokat az is okozhatja a hibát.

Csak hogy biztos legyen a dolog a könyvtárszerkezetnek így kell kinéznie:

/forum
/mkportal
index.php
2008-02-01, 19:25,
#5
nem nem nem azzal van a baj
tommy Írta:Általában akkor van gond a loginnal ha a fórumban vagy a portálban a beállítások nem egyeznek.

Nézd meg a fórumod adminisztrációjában, hogy a fórum URL hogy van beállítva.

Ha a www is használva van, tehát pl így:

http://www.teoldalad.com/forum

akkor a $SITE_URL az mkportal/conf_mk.php fájlban így kell hogy kinézzen:

http://www.teoldalad.com

Ha nincs www használva akkor értelem szerűen nem kell sehová.

Ha átállítottad a cookie adatokat az is okozhatja a hibát.

Csak hogy biztos legyen a dolog a könyvtárszerkezetnek így kell kinéznie:

/forum
/mkportal
index.php
hát ugy van minden ahogy leirtál
2008-02-01, 19:29,
#6
 
Ugye ez egy új fórum? Nem phpbb2-ről konvertált?
2008-02-01, 20:08,
#7
 
tommy Írta:Ugye ez egy új fórum? Nem phpbb2-ről konvertált?

öm öm egy honlaprol átkonvertáltam erre a honlapra
2008-02-01, 20:25,
#8
 
Mind1 ujra keztem mindent elöröl és minden klasz
« Következő régebbi | Következő újabb »
Téma lezárva 


Fórumra ugrás:


Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég

Kapcsolat | WeboldalKészítés Fórum | Vissza a lap tetejére | | Könnyített (archív) mód | RSS hírforrás